Правоохоронці зайнялися маловисківською юстицією, яка повидавала дозволи злинківським рейдерам

,

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження проти працівників Маловисківського районного управління юстиції, які незаконно зареєстрували документи підприємству, що зараз намагається відібрати земельні паї у Злинці, повідомили «КП» в прокуратурі області.

– До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості відносно посадовців реєстраційної служби Маловисківського районного управління юстиції, які, не перевіривши достовірності, зареєстрували 513 договорів оренди земельних ділянок одному з аграрних підприємств регіону, яке хоче захопити земельні паї, – повідомили «КП» у відомстві.

Як уже повідомляла «КП», кримінальне провадження відкрито й проти рейдерів, які намагаються захопити земельні паї у Злинці.

Тим часом селяни перекрили дорогу на виїзді з села і мітингують.

Нагадаємо, близько двох тижнів тому у село Злинки приїхала група невідомих осіб з технікою для збирання врожаю та намагалася зібрати врожай «СТОВ «Авангард», представившись керівництвом підприємства та надавши сфальсифіковані документи. Тоді селяни дали відсіч рейдерам і встановили блокпости.
e-max.it: your social media marketing partner