У Петровому День Незалежності відзначать ходою вишиванок і ярмарком

,

У Петровому на День Незалежності планують провести ходу вишиванок, ярмарок сільськогосподарської продукції за цінами виробника, виставку вишитих виробів та конкурс дитячого малюнка на асфальті. Святкові заходи пройдуть біля парку відпочинку у суботу, 22 серпня, повідомляють в РДА.

До того ж, планується проведення офіційної церемонії підняття державного прапора та відзначення відомчими та державними нагородами кращих виробників, представників галузей освіти, охорони здоров'я, культури, місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, громадських та релігійних діячів району.

Біля парку відпочинку продовжить низку святкових заходів ярмарок-продаж сільськогосподарської продукції за цінами виробника та презентації місцевих територіальних громад, які продемонструють вироби декоративно-прикладного мистецтва, хлібобулочні вироби та українські страви.

На площі біля входу у парк розгорнуть виставку вишитих виробів та робіт образотворчого мистецтва і проведуть конкурс дитячого малюнка на асфальті.
e-max.it: your social media marketing partner