В Олександрійському районі за п’ять місяців мобілізують сотню чоловіків

,

В Олександрійському районі за п’ять місяців мобілізують сотню чоловіків. Про це йдеться у районній програмі мобілізаційних заходів на 2015 рік.

«З метою виконання у 2015 році вимог чинного законодавства з питань виконання військового обліку, в частині призову громадян України до лав Збройних Сил України та інших військових формувань, буде мобілізовано близько 100 чоловік з числа жителів Олександрійського району», – йдеться у програмі, термін дії якої розрахований на п’ять місяців – з 1 серпня по 31 грудня 2015 року.

Згідно з програмою, Олександрійський район бере на себе фінансування транспортних послуг з доставки призовників на обласний та інші збірні пункти під час відправки до війська.

Фінансування заходів програми здійснюватиметься за рахунок коштів районного бюджету та інших джерел, не заборонених чинним законодавством.

Всього на реалізацію програми передбачається 21 тисяча гривень. На ці гроші, згідно з розрахунком ресурсного забезпечення, планується придбати паливно-мастильні матеріали.
e-max.it: your social media marketing partner