Кузьменко перевірив, як ремонтують військову частину 3-го полку спецпризначення

,

Очільник області Сергій Кузьменко перевірив хід ремонтних робіт у казарменному приміщенні військової частини 3-го полку спеціального призначення, повідомляють в ОДА.

Масштабні ремонтні роботи військові розпочали торік власними силами. Нині суттєво допомагає обласна влада – на ремонт одного із поверхів будівлі уже використано близько 300 тис. грн. з обласного бюджету.

- Обласна державна адміністрація допомагає 3-му спецполку, адже це наші захисники і вони повинні мати нормальні умови для відновлення і виконання завдань, що перед ними стоять. І ми маємо подбати, щоб умови проживання для військових, які повертаються з АТО на ротацію, були комфортними, - зазначає Сергій Кузьменко.

Перша черга ремонтних робіт охопила другий поверх казарми: уже приведено до належного стану стіни, де раніше зяяла гола цегла, відновлено опалення і каналізацію. Залишилось замінити усі двері на поверсі і завершити ремонт в окремих кімнатах.

Також капітального оновлення потребує санвузол, адже лише на цьому одному поверсі можна розмістити близько 300 осіб, але туалет на таку кількість людей не розрахований.
e-max.it: your social media marketing partner