Однорічна дівчинка з Олександрії померла від ударів вітчима

,

Смерть однорічної дівчинки з Олександрії настала внаслідок травм, несумісних з життям, які, за основною версією слідства, наніс вітчим, повідомили «КП» в прокуратурі області.

За висновком судмедекспертизи, дитина померла  внаслідок черепно-мозкової травми та гематоми головного мозку. Тяжкі травми дівчинці Соломії наніс 33-річний співмешканець матері, коли з дитини «виганяв бісів».

- Того дня в міліцію подзвонили лікарі, які виїхали за викликом. На дитині медики виявили чисельні забої і синці. Причина смерті - закрита ЧМТ і субдуральна гематома. Версія слідства на даний час - тілесні ушкодження завдав вітчим. За свідченнями 23-річної матері, він побив дівчинку, коли нібито у ванній виганяв з неї бісів, - розповідає у коментарі «КП» начальник відділу захисту прав і свобод дітей прокуратури області Алла Мороз.

Зараз вітчим знаходиться у СІЗО. Як повідомляють у прокуратурі, попередньо є дані про його наркозалежність  і можливі розлади душевного характеру, щодо яких наразі призначена експертиза.

Хід розслідування вбивства дитини взяла під контроль обласна прокуратура. У тому числі правоохоронці зараз піднімають питання  про необхідності вилучення з цієї сім’ї двох інших дітей.
e-max.it: your social media marketing partner