Новий керівник міліції області попросив у Марковського камери відеоспостереження

,

Новопризначений начальник УМВС в Кіровоградській області Сергій Кондрашенко звернувся до в.о. міського голови Івана Марковського, аби міськрада придбала камери відеоспостереження для міста під час наради в управлінні сьогодні, 24 липня.

- Сьогодні треба близько 15 камер на місцях концентрації негативних елементів. Таким чином ми зможемо убезпечити місто від злочинних проявів і підвищити рівень розкриття злочинів, - зазначив Сергій Кондрашенко.

За словами начальника Кіровоградського міського відділу міліції Володимира Гавриленка, на сьогодні в місті працює 18 камер відеоспостереження, 29 – не працює.

 - Надайте нам розрахунки і ми визначемо, скільки камер зможемо придбати – 10, 12 чи 15, - відповів правоохоронцям в.о. міського голови Іван Марковський.

Як зазначив керівник міліції області, якого днями перевели до нашого регіону зі сходу, він успішно реалізував такий досвід у Краматорську. Говорить, на відеоспостереження там було витрачено 300 тисяч гривень.

- В Краматорську на 299 тисяч гривень придбали 18 камер з усіма серверами, моніторами і іншим, - додав Сергій Кондрашенко.
e-max.it: your social media marketing partner