Студенти Кібернетико-технічного коледжу скаржаться, що не можуть отримати дипломи

,

Студенти-бакалаври Кіровоградського Кібернетико-технічного коледжу скаржаться на те, що не можуть отримати дипломи, нібито через відсутність ліцензії. Відповідну заяву вони розмістили в «Електронні книзі скарг», сьогодні, 17 липня.

 

– Ми вчилися в коледжі починаючи з молодшого спеціаліста, потім вступили ще раз в цей же коледж, тільки вже на бакалавра. Навчання на бакалавра триває два роки. Один рік ми провчилися без будь-яких питань. Однак, щойно розпочався другий рік навчання, стали шитися чутки, що ми не отримаємо дипломи, бо коледж не отримав ліцензію. Ми піднімали це питання, на що адміністрація та дирекція коледжу нам відповідали: «У нас все нормально, ліцензію подовжили, дипломи будуть! Не піднімайте паніку! ». Однак на наші прохання показати документи, їх ніхто не пред'являв. Ми все-таки повірили їм, і ось що сталося, – розповіла «КП» студентка коледжу Валентина.

Дівчина каже, що її одногрупникам дипломи вкрай потрібні, аби мати можливість продовжити навчання.

- Без дипломів ми не можемо нікуди вступити на магістра. Єдиний виш, який нас готовий взяти – це КНТУ. Але ми маємо ще рік провчитися на бакалавра, отримати у них диплом і так далі. А це означає, що знову доведеться платити. На моїй спеціальності «Фінанси» ми платили трохи більше восьми тисяч на рік. Виходить, один рік ми гроші викинули на вітер? – риторично запитує Валентина.

Як бути далі – дівчина не знає. Каже, опублікувати скаргу змусили обставини і кругова порука всіх.

Наразі «КП» намагається отримати коментар дирекції коледжу.

 

Тим часом на сайті навчального закладу розміщене оголошення, в якому невидачу дипломів пояснюють технічними причинами.

2130

e-max.it: your social media marketing partner