У Гайвороні серед ночі прогримів вибух

,

На одній із вулиць Гайворона серед ночі прогримів вибух учора, 16 липня, повідомляють правоохоронці.

Згідно з інформацією УМВС в області, пара, повертаючись із розважального закладу, вирішила скоротити собі дорогу додому через приватне неогороджене подвір’я. Однак, така ідея не сподобалася власнику подвір’я, тож він у грубій формі зробив жінці та чоловіку зауваження, на що так само отримав «зрозумілу» відповідь. Уже за мить господар садиби тримав у руці невідомий предмет, яким жбурнув у них. Біля ніг чоловіка і жінки стався вибух. Потерпілі тут же вибігли з подвір’я, але дуже швидко відчули нестерпний біль. Не втрачаючи ні хвилини, вони викликали собі таксі та дісталися лікарні.

– Про те, що сталося, правоохоронцям повідомили працівники медичної установи. Затримати чоловіка вдалося досить швидко. Про причини свого вчинку та походження предмета, схожого на вибухівку, який мало не призвів до фатальних наслідків, він дає пояснення слідчим, – повідомив начальник Гайворонського райвідділку міліції Сергій Сірак.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 15 Кримінального кодексу – замах на злочин та частиною 2 статті 115 – умисне вбивство.

Правоохоронці зауважують, за скоєне особі може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.
e-max.it: your social media marketing partner