Мерія Кіровограда заплатить 2,6 мільйона фірмі, яку вже ловили в обмані на тендері

,

Головне управління житлово-комунального господарства Кіровоградської міськради уклало угоди на поточний ремонт доріг на суму 3,17 мільйона гривень, повідомляє «Вісник державних закупівель», пишуть «Наші гроші».

Більшість підрядів на 2,58 мільйона отримало ПП «МАМ – Сервіс», яке має ремонтувати дороги по вулицях П’ятихатська, Яновського (від Ушакова до Садової) та від Великої Пермської до Куроп’ятникова.

«МАМ-Сервіс» належить кіровоградцю Марату Мхитаряну. Фірма почала вигравати тендери з минулого року.

У травні цього року суд визнав недійсним договір із «МАМ-Сервіс» на реконструкцію вулиці Воровського у Новоукраїнці. З’ясовано, що фірма не мала зареєстрованих транспортних засобів, необхідних для виконання робіт і при цьому зобов’язувалась виконувати договір без субпідрядника.

Також «МАМ-Сервіс» подала на тендер недостовірну інформацію про те, що нібито раніше виконувала роботи по ремонту доріг. Однак зазначені у договорах контрагенти повідомили, що ніколи не співпрацювали з «МАМ-Сервіс».

Решту 0,59 мільйона гривень заплатять за ремонт доріг по проспекту Петровського і вулиці Ельворті. Виконавцем робіт буде ПП «МП Діск» Сергія Желудченка.
e-max.it: your social media marketing partner