Кузьменко: Ми дали зелене світло громадам, які прагнуть стати сильнішими

,

Голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко подякував депутатам облради за прийняття Перспективного плану формування територіальних громад області, зазначивши, що це буде гарним стартом для розвитку громад, які мають бажання стати сильнішими.

– Я дякую депутатам за державницьку позицію, за те, що вони прийняли історичне рішення. Перспективний план формування територіальних громад області, який викликав великі дискусії, сьогодні затверджено.  Дякую за два місяці активної роботи всім тим, хто брав у ній участь. Ми дали громадам, які мають бажання стати сильнішими, змінювати своє життя, можливість об’єднатися. Ми нікого не примушували, усе добровільно. Ми лише дали зелене світло тим, хто цього дійсно бажає, – сказав Сергій Кузьменко.

Як уже повідомляла «КП», депутати обласної ради схвалили Перспективний план формування територій громад Кіровоградської області, сьогодні, 14 липня.

За відповідний проект рішення проголосувало 59 депутатів. Проти – жодного голосу. Утрималось – троє. Не голосувало – троє.

Нагадаємо, 28 травня вже розглядалося питання Перспективного плану формування територій громад Кіровоградської області. Однак тоді депутати його не підтримали.
e-max.it: your social media marketing partner