Опозиція вимагає відповідальності коаліції за стрілянину в Мукачевому

,

«Опозиційний блок» вимагає, щоб коаліція понесла відповідальність за стрілянину в Мукачевому. У політсилі називають її «коаліцією війни» і наголошують, що вона і парламент показали свою неспроможність. Відтак Верховну раду треба переобрати.

«В Україні більше немає монополії держави на застосування сили і правоохоронну діяльність. Воєнізовані структури з невизначеним статусом і наявним у надлишку важким озброєнням влаштовують розбірки навіть не в прифронтовому, а в мирному місті на заході країни. У результаті – страждають мирні жителі.

Хто ці люди, хто дав їм право носити і використовувати зброю? Де результати дій української влади з розслідування події, покарання винних і найголовніше - запобігання схожого в інших містах і селах України?

Ми вимагаємо від влади відповідей на ці питання.

Українці не почувають себе захищеними, в Україну прийшла бідність, процвітають корупція і беззаконня. В Україні триває війна. Все це – результати діяльності нинішньої коаліції війни і парламенту.

Це потрібно припинити! Нинішня коаліція і парламент показали свою неспроможність. Коаліція війни має бути розпущена. Верховна Рада повинна бути переобрана», – йдеться у заяві «Опозиційного блоку».
e-max.it: your social media marketing partner