З директора Злинської хліббази вимагали 300 тисяч за продовження контракту?

,

Директори Публічного акціонерного товариства «Державна продовольчо-зернова корпорація України» – Олена Артемова, директор «Хлібної бази №78» та Сергій Назаров, директор Криворізького ХПП – заявляють, що у них вимагали від 300 тисяч гривень за продовження контракту. Таку інформацію вони озвучили на прес-конференції в інформагентстві «Українські новини», вчора, 9 липня.

– У червні 2015 на посаду в.о. голови правління ПАТ ДПЗКУ наказом міністра АПК призначений Приходько Б.Г (Борис Григорович, – ПАТ). Як тільки новий голова приступив до виконання своїх обов'язків, його заступником Полежаєвим Д.О. (Денисом Олеговичем –ПАТ), а також заступником директора департаменту елеваторної діяльності Терещенко Л.І. (Леонідом Івановичем – ПАТ) були озвучені умови директорам філій, за яких вони можуть залишитися на своїх посадах, – повідомили учасники прес-конференції і додали, що, як озвучив директорам філій Терещенко, аби отримати новий контракт (старі закінчувалися 30 червня), потрібно заплатити від 300 тисяч гривень за місце.

За словами директорів підприємств, після того як вони відмовилися платити, керівництво корпорації прийняло рішення звільнити всіх без винятку.

Разом із тим, як повідомляють «Українські новини», у ході прес-конференції учасники заявили про факти поборів на ДП, які, на їхню думку, перевершили схожі інциденти за часів попереднього правління при Януковичі.

ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація» створена 8 серпня 2010 року. Власником корпорації є Міністерство аграрної політики та продовольства України. Корпорація об'єднує 55 філій (елеваторів, КХП і т. д.). У сферу діяльності ДПЗКУ входять: зберігання та доведення до базових показників зернових олійних і технічних сільськогосподарських культур; виробництво та реалізація борошняної та круп'яної продукції; експорт зернових культур.

Як раніше повідомляла «КП», місяць тому на «Хлібній базі №78» заявляли про рейдерський напад.

Того ж дня заступник директора департаменту елеваторної діяльності ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України» Леонід Терещенко заявив, що на «Хлібній базі №78» напередодні введено в експлуатацію новий авторозвантажувач.

 

e-max.it: your social media marketing partner