Кіровоградці: Стрижаков – один із небагатьох, хто сьогодні реально бореться за справедливі тарифи для нас

,

Депутат Кіровоградської міської ради Артем Стрижаков – один із небагатьох, хто сьогодні реально бореться за справедливі тарифи на квартплату, кажуть жителі міста. Люди зізнаються, неодноразово зверталися до інших місцевих політиків за підтримкою, однак ті ігнорують їхні запити.

–Ми платили 98 копійок за квадратний метр, а тепер нам вивісили оголошення на під’їзді, що треба платити 2,33 гривні. Міська влада обіцяла, що подорожчання буде лише на 16 копійок, а насправді вийшло більше, ніж у два рази. Ніхто нічого не пояснює. У нас увесь дім, увесь район гуде, бо грошей, щоб оплачувати такі тарифи, ні в кого не має, – скаржиться жителька обласного центру Любов Власова.

Сусідка Любові Яківни каже, що і вона, і багато її знайомих зверталися до різних депутатів міської ради, аби вони підняли питання про скасування цього рішення, однак ті воліють не помічати проблему.

– Я розумію, що вони в одній упряжці з Марковським. Але так не можна! Чи не єдиний, хто відгукнувся,­ – це Артем Стрижаков. Сьогодні він один із небагатьох, хто реально відстоює справедливий тариф на квартплату. От ви мені скажіть, за що ми маємо платити більше, якщо ЖЕКи не виконують своїх функцій. Під’їзди такі, наче в них бомба впала, викликаєш сантехніка, він дивиться у рота, щоб йому заплатили… Це що таке? – коментує ще один житель Кіровограда Віктор Петрович.

Сам Стрижаков каже, що аналогічні скарги чує щодня на зустрічах із кіровоградцями у різних мікрорайонах міста. – Кожного дня я проводжу по кілька зустрічей із городянами в різних мікрорайонах Кіровограда. І перше питання, яке вони задають, скільки ще влада підвищуватиме тарифи? Люди в розпачі, що ціни і тарифи повзуть в гору, а пенсії і зарплати все більше знецінюються. При цьому якість послуги залишає бажати кращого. Можливо, для повноцінного функціонування ЖЕО і необхідно піднімати тарифи, але водночас міська влада повинна запропонувати нову якість послуг уже сьогодні. На місцевому рівні я зроблю все від мене залежне, щоб тариф на квартплату був справедливим. А що стосується питання тарифів загалом, то я прийняв рішення ініціювати звернення депутатського корпусу до Президента і Кабміну, аби на центральному рівні переглянули ціни на комунальні послуги. Маю надію, що інші депутати, не дивлячись на свої партквитки, мене у цьому підтримають,­ – прокоментував Стрижаков.
e-max.it: your social media marketing partner