Кузьменко перевірив, як ремонтують опіковий центр

,

2106Голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко перевірив, як ремонтують опікове та поліклінічне відділення обласної лікарні, сьогодні, 9 липня.

Наразі там триває перепланування приміщень, заміна комунікацій, встановлення спеціальних систем клімат-контролю, а також запровадження енергоощадних технологій. У планах – завершити ремонт центр до кінця вересня.

– Значимість опікового центру для області переоцінити важко, він єдиний на Кіровоградщині і тут надають допомогу як дорослим, так і малим пацієнтам, – наголошує головний лікар обласної лікарні Лариса Андреєва.

За словами керівника медзакладу, після ремонту і осучаснення центру там зможуть отримати належну медичну допомогу поранені бійці АТО, яким раніше доводилося лікуватися у закладах такого профілю в інших регіонах.

У свою чергу Кузьменко нагадав, що цьогоріч із обласного бюджету для оснащення обласної лікарні на придбання медичного обладнання виділено чималі гроші. Зокрема, для лише реанімаційне відділення отримало устаткування на п’ять мільйонів гривень
e-max.it: your social media marketing partner