В Олександрії намагалися захопити завод «Агромаш»

,

В Олександрії рейдери намагалися захопити завод «Агромаш». Сьогодні вранці близько десятка невідомих осіб проникли на територію підприємства, повідомляють «Олександрійські новини».

На місце події для з'ясування обставин виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. Потім до них приєднався спецпідрозділ. Невідомих осіб на території заводу оточили, тим часом черговий слідчий міськвідділу отримав постанову суду про обшук.

Невідомі, які самовільно потрапили на територію заводу, виявилися працівниками дніпропетровського приватного підприємства «Леон». Після проведення невідкладних слідчих дій на місці пригоди, шістьох із них одразу відпустили, ще чотирьох доправили до міськвідділу міліції для подальшого з'ясування обставин, після чого їх також відпустили.

Наразі дані про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 187 Кримінального кодексу – розбій.

Завод «Агромаш» переданий до комунальної власності, проти чого виступила частина акціонерів.

У рамках поданого позову на початку вересня 2014 року Олександрійський міськрайонний суд заборонив будь-які дії щодо приміщень та іншого майна підприємства. Потім, за результатами численних судових засідань, 12 лютого 2015 року Дніпропетровський апеляційний господарський суд визнав незаконним рішення міської влади щодо прийняття у комунальну власність майна «Агромашу».
e-max.it: your social media marketing partner