«Скарбничка хоробрості» для онкохворих діток знову потребує наповнення

,

«КП» уже неодноразово писала про те, що в обласній дитячій лікарні діє «скарбничка хоробрості» для онкохворих діток. Так само газета неодноразово закликала усіх долучитися до її наповнення. І ось сьогодні знову звертаємося до небайдужих людей.

– Діткам дуже важко боротися з онкологічними хворобами. Чого вони тільки не переживають? Це і сльози, і нерви, і біль, і страждання. Процедури, які вони отримують – уколи, спинномозкова пункція, хіміотерапія – надзвичайно болісні. Вийшовши після процедур з муніципального кабінету, вони зможуть обрати для себе необхідну іграшку, якою вони потім граються та відволікаються від поганих думок. Це додає їм сил у боротьбі з хворобою, – пояснює необхідність «скарбнички» волонтер Наталія Селецька.

Наразі скарбничка майже спорожніла. Тому волонтер вкотре звертається до всіх небайдужих людей долучитися до її наповнення.

– Канцтовари, м’які іграшки, пазли, біжутерія, розмальовки, олівці, альбоми… Все, чим граються діти, можна передати для маленьких пацієнтів, – уточнює волонтер.

Передати подарунки для онкохворих дітей можна, принісши їх до обласної дитячої лікарні в маніпуляційний кабінет гематологічного відділення. Деталі – за телефоном: (095) 592-79-63 (волонтер Наталія Селецька).
e-max.it: your social media marketing partner