Шаров закликає міліцію і владу звернути увагу на паління у кіровоградських кафе

,

Користувач Facebook, житель Кіровограда Владислав Шаров закликає міліцію та депутатів міської ради звернути увагу на невиконання закону про заборону паління у кафе. Про це він написав у соцмережі.

- (…)На вихідні до мене в гості приїхав мій близький друг із Запоріжжя. Ми поїхали повечеряти. Здивування у мене викликало вже те, що у всіх кафе в центральній частині міста, не виявилося жодного вільного столика. Багато живемо)). Важко, але ми все-таки знайшли заклад, в якому повечеряли.

Що страшенно не сподобалося - недотримання закону про заборону куріння в громадських місцях !!! Ми спочатку вирішили, що це проблема окремо взятого кафе, але, за два дні, зрозуміли, що кальяни в закритих приміщеннях курять ВСЮДИ!!!. У двох закладах нам чемно запропонували попільнички і дозволили курити за столиком !!!!!! Штрафи у 8000 гривень нікого не лякають. Значить, хтось комусь платить. Іншого пояснення немає! (…)Міліцейських патрулів, що стежать за дотриманням законів ми не бачили теж. (…) Мені, буквально нічого було сказати у виправдання, було просто соромно, - написав кіровоградець.

За словами Шарова, його друг сприймав Кіровоград, як місто бойової слави, місто патріотів України, що втратило багато своїх синів в АТО.

- Хоча б у чомусь треба бути гідними їхньої пам'яті, - зауважив користувач соцмережі і закликав депутатів міськради звернути увагу на його пост.
e-max.it: your social media marketing partner