Міністра екології з Олександрії таки звільняють з посади

,

Постанова про звільнення олександрійця Ігоря Шевченка з посади міністра екології та природних ресурсів опублікована сьогодні, 30 червня, у Верховній Раді України. Про це повідомив народний депутат Борислав Береза на своїй сторінці у Facebook, прикріпивши до повідомлення фотографію постанови, підписану Арсенієм Яценюком, пишуть «Олександрійські новини».

Також нардеп зазначив, що крім самої постанови представлені докази провини: дані про скандальний рейс, про вильоти, про користування дипломатичним паспортом в особистих цілях.

Нагадаємо, раніше Кабмін ухвалив рішення провести перевірку фактів щодо наявності корупційних правопорушень у діях міністра екології та природних ресурсів Ігоря Шевченка.

18 червня Ігор Шевченко все ж підтвердив, що повертався з Ніцци (Франція) в Київ на літаку, який належить депутату Верховної Ради, члену депутатської групи «Воля народу» Олександру Онищенко.

А ще раніше Олег Ляшко закликав колег по коаліції зареєструвати проект постанови про відставку Ігоря Шевченка з посади. За його словами, під час пожежі на нафтобазі під Києвом міністр екології «знаходиться в Ніцці, в Монако, у відпустці».
e-max.it: your social media marketing partner