Працівники Рівнянського кладовища палили вінки з могил Героїв прямо на Алеї слави

,

Двоє працівників Рівнянського кладовища на Алеї слави серед білого дня влаштували прибирання – знімали вінки з могил Героїв і спалювали поряд сьогодні, 24 червня, йдеться у сюжеті каналу «Кіровоград». Кажуть, все роблять за вказівкою керівництва. Проте директор кладовища заперечує – п’яний працівник не так зрозумів завдання.

Свідками цього стали журналісти та волонтери, які самотужки наводили лад на цвинтарі. П’ятиметровий стовп вогню пообпалював дерева, а дим розтягнувся на пів мікрорайону.

Керівник, побачивши скоєне підлеглими, влаштував їм хвилину виховання. Потім він розказав, що раніше йому телефонували працівники кладовища і передали прохання волонтерів прибрати вінки.

– Мені подзвонив робітник і сказав: «Мають приїхати волонтери щось там фарбувати. У нас є могилка бійця, у якого немає батьків». Я і доручив їм прибрати саме з тої могилки вінки і винести їх. Інші не казав чіпати, – розповів начальник служби кладовищ Кіровограда Василь Павленко і додав, що Валерій, який влаштував вогнище, був напідпитку і тому неправильно зрозумів завдання.

Після інциденту начальник пообіцяв звільнити цього працівника, який не так давно приїхав з Росії.
e-max.it: your social media marketing partner