Ларін: Влада втягнула країну у стагнацію і сприяє війні

,

Народний депутат, екс-очільник Кіровоградщини Сергій Ларін вважає, що замість реформ влада втягнула країну у стагнацію, а замість забезпечення миру, вона сприяє війні. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

– Рівно 74 роки тому у цей день розпочалася наймасштабніша війна – як у світовій історії, так і в історії нашого народу. Мільйони українців віддали життя, захищаючи нашу землю, наше майбутнє ...

І саме сьогодні, 22 червня, коли фашисти без оголошення війни почали бомбити Київ, – це істинний День Скорботи і Пам'яті. День, який нагадує кожному з нас цінність людського життя і цінність мирного неба над головою.

Але, на жаль, цей урок історії засвоїли не всі. Сьогодні в нашій країні теж без оголошення йде війна. По обидві сторони від лінії фронту продовжують гинути громадяни України! І найстрашніше, що правителі нічого не роблять, аби повернути мир.

Замість боротьби з кризою, бідністю і корупцією влада бореться з вигаданим ворогом – радянським минулим. Хіба це нам сьогодні потрібно ?!

Хіба повалення пам'ятники – це ознака економічної стабільності в державі? Хіба це допоможе створити нові робочі місця, підняти зарплати і пенсії? Хіба від цього різко впадуть ціни на комунальні послуги, продукти і ліки?

Замість реформ влада втягнула країну в повну стагнацію. Замість забезпечення миру вона сприяє війні.

На Рейхстазі в Берліні є напис наших солдат: «Мріяли добити звіра в його барлозі і добили». Цікаво, наші правителі, що продовжують війну зі своїми громадянами, не бояться, що таке завтра напишуть на їх володіннях? – запитує Ларін.
e-max.it: your social media marketing partner