У Світловодську двічі за день обікрали клумбу

,

У Світловодську над клумбою біля спортивного клубу «FitElit» по вулиці Леніна познущалися двічі за день: спочатку намагалися вирвати тую, а потім поцупили з корінням троянди, пише «Світловодськ».

Подвійне пограбування зафіксувала відеокамера спостереження. Так, близько першої години ночі невідомій особі приглянулася велика туя, а іншій, серед білого дня – троянди.

– Власниця клубу постаралася, щоб при в’їзді в місто була гарна клумба. Але знайшлися ті, хто вирішив поцупити чудові насадження з цієї клумби! Я не розумію! Це все робиться для людей, для вас! Вже точно з клумби вигоди не отримаєш, грошей не заробиш. А завдяки таким вже далеко не юним натуралістам і збиток можна понести. Таких людей, які готові старатися щось зробити для нашого міста, дуже мало, а такі вчинки взагалі відбивають все бажання щось робити, – сказав житель Світловодська Роман Петронюк.

Нагадаємо, це вже не перший випадок вандалізму в Світловодську. Як повідомляла «КП», раніше в парку «Молодість» викрали декілька рослин і зламали родинні дерев. А біля пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам невідомі викрали більше десятка кущів самшиту. До того ж, дібралися вандали і до туалетів на набережній.
e-max.it: your social media marketing partner