Стрижаков: Міська влада зобов’язана передбачити більше коштів на ремонт прибудинкових територій

,

2063Депутат міської ради Артем Стрижаков наголошує, що на наступний рік міська влада Кіровограда зобов’язана закласти більше коштів у бюджеті на ремонт прибудинкових територій. Каже, проблема зараз настільки кричуща, що містянам подекуди самотужки доводиться ремонтувати дороги у власних дворах.

За словами Стрижакова, до його приймальної люди постійно приходять зі скаргами на жахливий стан прибудинкових територій. Найбільше скаржаться молоді мами, які щодня вимушені з візками долати справжню смугу перешкод, а також літні люди.

– До мене як до депутата жителі міста дедалі частіше звертаються з проханням підняти питання про облаштування прибудинкових територій. Люди скаржаться, що асфальтне покриття за роки настільки зіпсувалося, що пройти біля власного будинку – ціле випробування, – зауважує депутат міськради.

Стрижаков підкреслює, його помічники подали чисельні звернення до міської влади з конкретними адресами, де ситуація з дорожнім покриттям у дворах просто катастрофічна.

– Цього року разом із колегами по депутатському корпусу вдалося домогтися ремонту чималої кількості прибудинкових територій. На вулицях Волкова, Попова, Жадова... На Ковалівці. Однак у цьому напрямку роботи ще вистачає. Це і Новомиколаївка, це і 101-й мікрорайон, це й інші мікрорайони Кіровограда. Я вважаю, що міська влада на наступний рік просто зобов’язана закласти більше грошей у бюджеті на вирішення цієї кричущої проблеми, – коментує він.

Разом із тим депутат міськради звертає увагу, що, втомившись чекати своєї черги на ремонт прибудинкових територій, деякі жителі міста самотужки беруться латати ями біля власних багатоповерхівок.

– Люди скидаються, купують матеріали, замовляють техніку і власними силами ремонтують дороги у своїх дворах. Деякі просто купують цемент і в такий спосіб борються з ямами. Так не повинно бути. Але це вкотре доводить міським очільникам, наскільки важливе вирішення цієї проблеми для кіровоградців, – наголошує Стрижаков.
e-max.it: your social media marketing partner