Один із братиків, які отруїлися ліками, напився рідини для видалення бородавок

,

Менший із двох братиків із Новоукраїнки, яких днями з отруєнням госпіталізували до обласної дитячої лікарні, граючись домашньою аптечкою, випив рідину для видалення бородавок. Про це «КП» повідомив головлікар медзакладу Василь Хорощак.

– Дитина випила рідину для видалення бородавок і отримала опік стравоходу, – розповідає головний лікар дитячої облас­ної лікарні Василь Хорощак. – Поки дитина знаходиться в реанімації. Стан стабільно тяжкий. Але жити буде. Дитину годують через зонд. Будемо дивитися, як слизова оболонка повертатиметься до нормального стану – чи вона просто заживе, чи залишаться рубці. Якщо останнє, то доведеться довго лікуватися. Зазвичай таке лікування триває роками.

Як раніше повідомляла «КП», 24-річна мама залишила дітей на півтори години під наглядом їхнього дідуся, поки сама відлучилася у справах, а батько був на роботі. У цей час малюки двох і трьох років знайшли домашню аптечку та почали куштувати її вміст. Дідусь побачив, що сталося, коли діти вже кричали від болю. Правоохоронці повідомили «КП», що родина цілком нормальна. На обліку у соцслужбі не стояла.
e-max.it: your social media marketing partner