Аби зібрати гроші для виступу на «Слов’янському базарі», кіровоградка Анна Твердоступ дасть концерт

,

Сольний концерт кіровоградки Ані Твердоступ, яка представлятиме Україну на міжнародному фестивалі «Слов’янський базар» у Вітебську, відбудеться в обласній філармонії у п'ятницю, 19 червня.

Як уже розповідала «КП», родина 21-річної Ані – студентки столичного інституту імені Глієра сьогодні стукає у всі можливі двері, аби зібрати необхідну суму для поїздки дівчини на конкурс. Уже допоміг виконавиці очільник області Сергій Кузьменко. Також Аню активно підтримує обласний департамент культури. Натомість міська влада Кіровограда відхрестилася від співачки, сказавши, що вона киянка.

Кожен, хто придбає квитки на концерт Ані Твердоступ, зробить свій внесок у втілення мрії дівчини, а також достойне представництво України в Білорусі.

– Аня дуже хотіла туди поїхати. На відбір «Слов’янського базару» ходила щороку, але доньку постійно відсівали. А тут так пощастило! Це не лише честь представляти Україну, а й велика відповідальність. Прошу підтримати мою доньку і прийти на благодійний концерт, – звертається до городян мама дівчини Алла Твердоступ.
e-max.it: your social media marketing partner