Батьки хлопця, якого смертельно побили біля «Провокатора», таки домоглися справедливого покарання для вбивці

,

Після трирічної судової тяганини й вимушеної прес-конференції, батьки загиблого Олександра Костюченка таки домоглися справедливого покарання для вбивці сина. Хлопцеві, який наніс 17-річному Сашкові смертельний удар чотири роки тому біля нічого клубу «Провокатор», апеляційний суд області присудив сім років позбавлення волі.

Дві години колегія суддів приймала рішення. Зрештою, зачитали вирок: злочин Андрія Горича кваліфікували, як умисне нанесення тілесних ушкоджень, що спричинило смерть. Винного взяли під варту в залі судового засідання.

До терміну відбування покарання засудженому зарахували роки, які він вже відсидів. Відтак, убивця Сашка проведе за гратами ще майже 5п’ять років.

Як уже повідомляла «КП», трагедія сталася у листопаді 2011 року біля нічного клубу «Провокатор» у Кіровограді. Тієї ночі камера відеоспостереження зафіксувала конфлікт між двома хлопцями. За словами міліції, сутичка розпочалася в приміщенні, а продовжилася на вулиці. Андрій Горич вдарив Олександра Костюченка в обличчя. Від черепно-мозкової травми хлопець через чотири дні помер у лікарні.

У ході слідства з’ясувалося, що підозрюваний Андрій Горич був у нетверезому стані. Тоді його засудили майже на чотири роки позбавлення волі. Однак торік засудженого випустили умовно-достроково. Родина загиблого з цим не погоджувалася і подала на апеляцію. Однак, нещодавно батьки зібрали прес-конференцію, де заявили, що розгляд справи в апеляційному суді затягується. Відтак просили журналістів тримати справу на контролі.
e-max.it: your social media marketing partner