Трьох молодих науковців нагородили обласними преміями

,

Комісія з питань підтримки молодих науковців визначилася з прізвищами тих, хто удостоєний обласної премії, повідомляють в облдержадміністрації.

Згідно з даними ОДА, цьогоріч на розгляд комісії подано десять комплектів документів молодих науковців із чотирьох вишів регіону.

За результатами засідання І премію у розмірі 3654 гривні отримав кандидат сільськогосподарських наук, старший викладач КДПУ імені Винниченка Віталій Гулай, ІІ премію, а це 2436 гривень, здобув кандидат технічних наук, інженер групи досліджень техуніверситету Катерина Петрова, ІІІ премією – 1218 гривень – нагородили кандидата технічних наук, старшого викладача КЛАНАУ Олексія Ізвалова.

Разом із тим члени комісії вирішили підтримати чотирьох аспірантів стипендіями обласної державної адміністрації та обласної ради.

Нагадаємо, обласна премія присуджується молодим науковцям віком до 35 років включно, які працюють в установах, закладах, організаціях та на підприємствах регіону, мають вчений ступінь або вчене звання, зробили особистий внесок у розробку актуальних наукових проблем, що мають практичне значення для соціально-економічного або культурного розвитку Кіровоградщини.

Стипендія обласної державної адміністрації і обласної ради призначається аспірантам та докторантам, які навчаються в аспірантурах, докторантурах вищих навчальних закладів області, досягли певних результатів у розробці актуальних наукових проблем, що мають практичне значення для соціально-економічного та культурного розвитку регіону.
e-max.it: your social media marketing partner