Олександрійські студенти допомагають ремонтувати військову техніку

,

В Олександрії Активісти громадської організації «Ніхто крім тебе» навчають юнаків відновлювати військову техніку, яка побувала у зоні АТО і потребує ремонту. Таким чином третьокурсники Олександрійського політехнічного коледжу проходять виробничу практику, опановують обрану професію і допомагають військовим, повідомляють «КП» в організації.

За словами механіка Владислава, робочих рук для ремонту бойової техніки постійно не вистачає і, відповідно, спеціалісти не встигають її лагодити.

По закінченню ремонтних робіт, активісти влаштовують машинам перевірки і тільки після цього відправляють їх на передову.

– Ми з машини вижимаємо все, що можна вижати. Хлопці там на ній не їздять 10 кілометрів на годину і першій передачі. Не їздять по асфальтованим дорогам. Як військові перевіряють машини так і ми перевіряємо. Повністю проводимо машинам тест-драйв так як і повинно бути, – пояснює Владислав.

В організації нагадують, що силами олександрійських активістів, за весь час конфлікту на Сході України, вдалося відремонтувати майже чотири десятки одиниць автотехніки.
e-max.it: your social media marketing partner