Ларін про пожежу на «БРСМ-Нафта» під Києвом: Загасити вогонь у Facebook неможливо!

,

2020Народний депутат Сергій Ларін вважає, що дії влади, спрямовані на подолання пожежі на нафтобазі «БРСМ-Нафта» під Васильковим на Київщині, – це ганьба і доказ повного непрофесіоналізму тих, хто сьогодні називає себе владою, написав він у Facebook.

– Це У Facebook можна піаритися, але загасити пожежу в Facebook неможливо! Все це нагадує Першотравень 1986 року. Третій день ніхто не може виразно пояснити, що зроблено, аби загасити масштабне загорання. Який рівень техногенної небезпеки для навколишніх населених пунктів? Йде евакуація населення з двокілометрової зони від епіцентру, а де гарантія, що не треба проводити більш широку евакуацію, особливо дітей, вагітних жінок, осіб, які страждають захворюваннями дихальних шляхів? Хто може відповісти, що буде з городами в сусідніх селах? Де буде ця канцерогенна хмара завтра? Під девізом люстрації Facebook-вожді позвільняли професіоналів. І сьогодні головна катастрофа для України – це чинна влада, – написав він.

Нагадаємо, у другій половині дня 8 червня під Васильковим на Київщині загорілися резервуари з нафтопродуктами на підприємстві «БРСМ-Нафта». За попередніми даними, загорання сталося з технічної причини, хоча в компанії розглядають версію тракту. Наступного дня прогриміло ще кілька вибухів. У результаті пожежі загинуло четверо людей.
e-max.it: your social media marketing partner