В області значно занижені закупівельні ціни на молоко

,

На Кіровоградщині, зокрема, у Світловодському районі, значно занижені закупівельні ціни на молоко, заявив голова Світловодської райдержадміністрації Сергій Твердовський під час зустрічі з очільником регіону Сергієм Кузьменком.

– Жителів району надзвичайно турбують низькі закупівельні ціни на молоко, що робить його виробництво нерентабельним. Окрім того, молоко, що виробляється, майже все централізовано скуповується та вивозиться за межі району та області. Світловодське молоко переробляється на Баштанському сирзаводі та Кременчуцькому молокозаводі. При цьому закупівельні ціни занижені і утримуються на рівні минулорічних. І це при тому, що ціни на корми, на електроенергію та пальне за останній час суттєво зросли, – констатував Твердовський і  звернувся до голови облдержадміністрації з проханням підтримати виробників молока на рівні області.

– На сьогодні рівень закупівельних цін на молоко є надзвичайно низьким, а тому ми маємо докласти зусиль, аби підтримати наших виробників молока. Ми також маємо підтримати переробні підприємства, що працюють на території Світловодського району, надавши їм додаткові можливості для збуту готової продукції, у тому числі у бюджетній сфері. Це дасть можливість нашим підприємствам розвивати виробництво, створювати нові робочі місця та сплачувати податки до місцевих бюджетів, – наголосив Кузьменко.
e-max.it: your social media marketing partner