Колесніков: Влада веде Україну до політичного і економічного дефолту

,

Прем'єр-міністр опозиційного уряду Борис Колесніков вважає, що чинна влада веде державу до політичного і економічного дефолту, заявив він під час засідання Опозиційного уряду в Києві у вівторок, 9 червня, повідомляє прес-служба «Опозиційного блоку».

– Влада взагалі не розуміє, чим вона займається. Якщо ще у вересні минулого року було визнано, що військового розв'язання конфлікту немає. Сьогодні вже червень, залишилося два місяці, до року з моменту перших Мінських переговорів. Загинули тисячі людей, зруйновано індустріальне серце нашої країни – Донбас, а про що говорить влада? Ось два закони – про деталізацію, як правильно вводити воєнний стан і як законодавчо забезпечити дефолт. Тобто влада готується, судячи з вчинків, не проводити ніякі конституційні реформи, не приймати нову Конституцію, а просто активізувати свої дії на користь введення воєнного стану. Це буде не тільки економічний, а й політичний дефолт і хаос. Влада має чітко сказати українському народу: чи готова вона домогтися миру і забезпечити децентралізацію, – сказав політик.

Колесніков підкреслив, що Україні ніхто не дасть летального озброєння, а в разі, якщо таке станеться – то вся держава перетвориться на полігон для випробування нової зброї.

– Україна просто перетвориться на В'єтнам кінця 60-х – початку 70-х років ХХ століття. Тобто на випробувальний полігон для озброєння двох систем, найпотужніших на той час. Якщо влада хоче такого кінця для України – то простіше поміняти цю владу шляхом виборів, – резюмував опозиційний прем’єр.
e-max.it: your social media marketing partner