Олександрійським волонтерам подякували за ремонт 12 БТРів

,

Нещодавно бійці 80 аеромобільної бригади, які несуть службу в зоні АТО, подякували олександрійським волонтерам та городянам за ремонт бойової техніки, повідомляють у громадській організації «Ніхто крім тебе».

За словами заступника командира, майора Олега Воєчка, з листопада минулого року активісти громадської організації «Ніхто крім тебе» відремонтували 12 БТРів та 8 автомашин. Наразі в Олександрії волонтери ремонтують ще три бронетранспортери, а один «БТР-70» вже готовий виїхати на бойове чергування в зону АТО.

Як розповів старшина Володимир Станєвий, більшість техніки, яка є у розпорядженні військових, ще повоєнних років. Вона зберігалась неправильно законсервованою, без належного догляду, прямо на вулиці з 1945 року. Відповідно, бойові машини потребують капітального ремонту.

– Наприклад, двигуни в БТРах потрібно повністю лагодити, в цих машинах їх аж по два. Двигун повністю розбирається до гвинтиків та гайок, перебирається, непридатні запчастини міняються. Це кропітка робота. Ось активісти ГО «Ніхто крім тебе» нам дуже допомагають у цій справі. Хлопці не тільки ремонтують військову техніку тут, в Олександрії, а й приїжджають на схід і тиждень-другий допомагають з ремонтами, – розповідає заступник командира.

За словами військових, зараз на фронті все стабільно – війна триває. Бійці ні на що не скаржаться та дякують за підтримку.

Актуальною для фронту залишається проблема відновлення техніки, яка в умовах війни потребує постійного ремонту.

Нагадаємо, що допомогти волонтерам, які ремонтують техніку для АТО, можна перерахувавши кошти на картку Приватбанку – 5211 5374 2896 2117 (Ірина Кабанова).

Контактні телефони: 095-194-90-60, 096-130-64-94, 063-957-54-84.
e-max.it: your social media marketing partner