У Світловодську відкрили дві пам’ятні дошки загиблому вояку

,

У Світловодську відкрили дві меморіальні дошки Андрію Ільїну, який загинув у січні цього року на сході. Одну дошку розмістили на будинку, в якому жив хлопець, іншу – на фасаді школи №10, де навчався герой, пише «Світловодськ».

У день відкриття дошок, 8 червня, на Ревівському кладовищі зібралися рідні загиблого, його побратими, представники міської та районної влади, аби вшанувати героя. Протоієрей Собору Покрова Пресвятої Богородиці Віталій Коваленко відслужив панахиду по загиблому.

Нагадаємо, Андрій Ільїн – старший лейтенант, близько десяти місяців служив у 17 батальйоні територіальної оборони «Кіровоград». Боєць загинув під час артилерійського обстрілу блокпосту №7 поблизу Горлівки Донецької області. 


Очевидці стверджують, що біля його ніг розірвався снаряд. Відразу після бою тіло загиблого бійця забрати було неможливо, оскільки територія блокпосту контролювалася бойовиками. Окрім того, знадобився ще час для проведення експертизи ДНК. 

Андрія Ільїна посмертно нагороджено відзнакою Кіровоградської області «За мужність і відвагу» і орденом Богдана Хмельницького III-го ступеня. 

e-max.it: your social media marketing partner