Табалов продовжує нести «гречку» кіровоградцям

,

Від імені екс-нардепа Андрія Табалова потенційним виборцям у Кіровограді продовжують нести продуктові пайки. На цей раз, як повідомляють користувачі соцмереж, майбутньому електорату роздавали пакунки зі згущенкою, оцтом, крупами та іншими харчами. Були в них і газета, яку повзують з родиною Табалових «Рідний Кіровоград», і звернення самого депутата-тушки.

–… Від самого ранку моєю рідною Чечорою роздають продуктові подачки: згущене молоко, оцет, паста, крупи...Політична партія «Рідне Місто» може роз’ясните в чому річ? Одне з двох: або А.Табалов явив себе ахметкою і вважає, що в Кіровоградику вже почалася війна і люди голодують... чи попросту вирішив купити голоси виборців продуктовою пайкою? Черговий факт – підкуп виборців почався і треба готувати столові прибори, щоб було чим локшину з вух знімати! – написав у Facebook користувач Сергій Кашуба.

Також користувачі соцмереж повідомляють, що аналогічні пакунки роздавали і жителям Ковалівки.

Нагадаємо, «КП» ще на початку березня писала про те, що від імені Табалова потенційним виборцям несуть продпайки.

Тоді городяни повідомляли, що до них приходять чинні депутати міської ради, закріплені за їхніми округами, й повідомляють про наміри Табалова-молодшого балотуватися на міського голову Кіровограда, а заодно пропонують людям стати так званими прихильниками потенційного кандидата й щомісяця до виборів отримувати від нього пайки – борошно, печиво, згущене молоко, сир «Янтар» та інші продукти.

– До мене прийшов наш депутат. Він був у регіоналах, а зараз із Табаловим. Питає, чи не хочу я отримувати до виборів кожного місяця харчі від Табалова. Я ж питаю, а що для цього треба? Він каже: внесіть себе у відомість. А як впишу туди ще п’ятеро людей – отримаю бонус, – розповідала «КП» жителька обласного центру, яка не захотіла себе назвати, бо погодилася на такого довиборчого хабара.

Нагадаємо, на парламентських виборах 2012 року у Кіровограді розгорівся скандал довкола родини олігархів Табалових. Останніх запідозрили у скуповуванні голосів.
e-max.it: your social media marketing partner