Порошенко нагородив п’ятьох бійців із Кіровоградщини. Посмертно

,

Президент Петро Порошенко відзначив нагородами 280 військовослужбовців, які загинули в зоні АТО. Відповідний Указ Глава держави підписав у четвер, 4 червня.

Серед нагороджених і п’ятеро бійців з Кіровоградщини.

Зокрема, житель Нової Праги Олександрійського району молодший сержант Максим Озеров нагороджений орден «За мужність» ІІІ ступеня. Боєць загинув на блокпосту в районі села Малоорлівка Шахтарського району Донецької області.

Також орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно нагороджені кіровоградці – солдат 300 навчального танкового полку Володимир Тигнян, який загинув під час виконання бойового завдання у складі бронегрупи полку під Дебальцевим і боєць 34 мотопіхотного батальйону Сергій Хрипунов, який загинув від важких ран, що отримав під час міноментного обстрілу блокпосту поблизу села Майорськ Донецької області.

Орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня нагороджені командир групи спецпризначення 3-го окремого полку Юрій Бутусов (загинув у бою під містом Дебальцеве під час виконання бойового завдання) та заступник командира по роботі з особовим складом 42-го мотопіхотного батальйону Володимир Степанок (загинув біля Дебальцевого разом з водієм внаслідок потрапляння снаряду ПТКР у його БТР).
e-max.it: your social media marketing partner