Кузьменко дав завдання голові Новоархангельського району знайти інвесторів

,

Голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко дав завдання голові Новоархангельської райдержадміністрації Дмитру Зубову більш наполегливо працювати над покращенням показників розвитку регіону, залучивши інвестиції, повідомляють в ОДА.

Зважаючи на те, що Новоархангельський район є аграрним, і всі існуючі 11 промислових підприємств мають сільськогосподарське спрямування, економічні та соціальні показники розвитку в районі наразі досить скромні. Так, дохідну частину бюджету за 5 місяців цього року виконано лише на 35 %, середня заробітна плата в районі – 2267 гривень, існує заборгованість із сплати за енергоносії.

- У районі хороші дороги. Це – ваша візитівка і передумова для того, щоб залучати інвесторів, які створюватимуть нові робочі місця, - наголосив голова облдержадміністрації. – А керівники сільськогосподарських підприємств повинні дбати також і про соціальну сферу – вправно сплачувати податки і підвищувати рівень заробітних плат. Зокрема, в аграрному секторі зарплата має складати близько чотирьох тисяч гривень.
e-max.it: your social media marketing partner