Стрижаков влаштував гучне свято для дітей

,

2009Уже п’ятий рік поспіль до Дня захисту дітей депутат Кіровоградської міської ради Артем Стрижаков влаштовує на своєму окрузі гучне свято. Цього дня чекають сотні юних городян. Адже, крім концерту і розваг, депутат організовує змагання з підтягування на турніку. Переможцеві – новенький смартфон від мережі магазинів «Цифротех».

–Тішить, що з кожним роком на наше свято збирається все більше дітей і молоді. І не лише з мого округу! Я неабияк задоволений, що дітям подобаються­ змагання, які ми організовуємо уже п’ятий рік поспіль. А це означає, що у хлопців і дівчат росте інтерес до спорту, у них є бажання боротися і перемагати. Хочеться, щоб діти більше часу проводили з користю, росли здоровими, активними та спортивними, – говорить Артем Стрижаков і додає, що, на жаль, сьогодні міська влада, давши дозвіл на встановлення десятків пивних наметів, більше спонукає дітей до пияцтва. – Але я сподіваюся, що такими от святами, ми заохочуватимемо дітей займатися спортом і вести здоровий спосіб життя.

Гучним святом задоволені і діти, і дорослі. Батьки кажуть, у нинішній непростий час малим позитивні емоції потрібні, як ніколи.

2011– Свято дуже насичене і цікаве. З кожним роком людей все більше і більше! Розваг повно, діти щасливі, у конкурсах за подарунки змагаються. Малі у захваті! Сьогодні, коли звідусіль іде стільки негативу, такі свята особливо необхідні. Велике спасибі Артему Олеговичу за увагу до наших дітей і за те, що він стільки робить для них! – дякує жителька вулиці Жадова Ольга Побережник.

– Мені дуже сподобалося лазити по канатах, а ще малювати з іншими дітками. Ми з братиком отримали подаруночки, – хвалиться ше­стирічна Марічка Білоус. Нагадаємо, Стрижаков – один із небагатьох депутатів міської ради, який системно опікується жителями свого округу. Через це проти нього останнім часом ведеться активна дискредитаційна кампанія. Однак сам депутат вважає, якщо він заважає своїм опонентам, значить для людей усе робить правильно.
e-max.it: your social media marketing partner