Олександрійцю, який після повернення з АТО влаштував стрілянину, дали 4 роки

,

Олександрійський міськрайонний суд визнав винним у незаконному зберіганні зброї та вибухових речовин 23-річного жителя міста, військовослужбовця Богданівської військової частини А1201 Знам’янського району, який після повернення з АТО влаштував із друзями стрілянину на околиці Олександрії, повідомляє «Моя Олександрія».

Зокрема, суд призначив покарання 4 роки позбавлення волі з випробувальним терміном 1 рік.

Як раніше повідомляла «КП», подія трапилася 19 березня цього року. За два кілометри від Олександрії по Кременчуцькій трасі місцеві жителі почули звуки пострілів і викликали правоохоронців.

Стрілками виявились три молодики – 23-річний олександрієць, військовослужбовець Богданівської військової частини Знам'янського району, який три дні тому повернувся із зони АТО, та два його друга: 24-річний олександрієць, працівник фінансової установи та 19-річний студент Олександрійського політехнічного коледжу.

У хлопців вилучили два автомати Калашникова (АКС-74 і АК-74У), підствольний гранатомет, три магазини і патрони калібру 5,45. За словами обвинуваченого, весь арсенал він знайшов у недобудованому будинку 18 березня.

Суд визнав обвинуваченого винним за ч. 1 ст. 263 (Незаконне зберігання зброї, вибухових речовин) та призначив покарання 4 роки позбавлення волі з випробувальним терміном один рік.
e-max.it: your social media marketing partner