В обласній дитячій лікарні стартують капремонти

,

В обласній дитячій лікарні розпочинаються капітальні ремонти, які фінансуватимуться з низки джерел, заявив очільник області Сергій Кузьменко, перебуваючи там із робочими відвідинами.

– Ми плануємо невідкладно розпочати проведення в лікарні капітальних ремонтів, які фінансуватимуться з різних джерел: це і велика інвестиція з державного фонду регіонального розвитку, і обласний бюджет – близько 6 мільйонів гривень, і принцип ремонту господарським способом. Ми повинні зробити кожне відділення, кожен корпус лікарні сучасними і такими, що відповідають сьогоднішнім потребам, – зазначив голова облдержадміністрації. – 2015 рік для нас є пріоритетним у плані охорони здоров'я. Сьогодні ми починаємо працювати в цьому напрямку – вже не говорити, а виконувати будівельні роботи.

Кузьменко зазначив, що днями відбудеться зустріч із представниками підрядної організації, яка виграла тендер. У першу чергу ремонт розпочнеться у консультативному відділенні.

Нагадаємо, проведення ремонту в обласній дитячій лікарні та придбання нового обладнання оголошено одним із пріоритетних напрямів діяльності обласної влади у 2015 році. У закладі функціонують стаціонарні відділення, консультативна поліклініка, а також низка діагностичних відділень та кабінетів, що розміщені в окремих корпусах. Багато з них потребують капітального ремонту та переоснащення.
e-max.it: your social media marketing partner