Васильченко заявив, що не знає, чиї пивнушки стоять у Кіровограді

,

Заступник Кіровоградського міського голови Сергій Васильченко заявляє, що не знає, чиї пивні намети стоять по місту. Про це йдеться у відповіді на інформаційний запит ток-шоу «Ми» каналу «Кіровоград», яку у Facebook опублікувала журналіст Антоніна Крейтор.

Журналісти звернулися до міської влади за інформацією щодо підстав для розміщення пивних наметів у Кіровограді та прізвищ власників. Однак Васильченко у відповіді зазначив, що не має таких даних.

- … органи місцевого самоврядування не володіють і не зобов’язані, відповідно до їх компетенції , передбаченої законодавством України, володіти інформацією щодо власників майна ( в даному випадку – пивних наметів), яке використовується суб’єктами господарювання для здійснення підприємницької діяльності у сфері роздрібної торгівлі , - написав Васильченко.

Нагадаємо, «КП»  з посиланням на депутатів міськради повідомляла про те, що в.о. мера Іван Марковський лобіює встановлення пивних наметів у Кіровограді, бо вони начебто пов’язані з його сином Сергієм Марковським. Згодом з’явилася інформація про розкол у фракції «Батьківщина» через це.
e-max.it: your social media marketing partner