Ларін про децентралізацію: Переіменування районів на повіти, а сільських голів на старост – нічого не змінить!

,

Народний депутат, екс-очільник Кіровоградщини Сергій Ларін прокоментував хід реформи з децентралізації влади. Він заявив, що запропоновані законопроекти не містять нічого конструктивного, а всі терміни з проведення її вже зірвані, сьогодні, 29 травня, на своїй сторінці у Facebook.

– Перейменування районів на повіти, а сільських голів на старост – нічого не вирішить! Якщо вони вважають, що вся справа в назвах, то нехай відразу назвуть нашу столицю – Київ-сіті, а міста – таунами. Нехай будуть не села, а віллиджі. Ось тоді і заживемо як у Європі! – коментує децентралізацію Ларін і наголошує, що найголовніше в реформі – це передача повноважень зверху вниз.

– Ні минула, ні позаминула, ні теперішня влада не хотіла і не хоче ділитися повноваженнями… Тому підміна реформи, створенням повітів, – це черговий обман і знущання над людьми, які повірили в життя «по-новому», – пише нардеп.

Нагадаємо, будучи головою Кіровоградської облдержадміністрації Ларін завжди наголошував на необхідності проведення децентралізації влади, виступаючи на надання більших повноважень територіям.
e-max.it: your social media marketing partner