Кіровоградці прийшли до Стрижакова, щоб отримати «тисячу», яку вигадали його опоненти

,

1973Кількадесят жителів обласного центру у суботу прийшли до приймальні депутата міськради Артема Стрижакова, повіривши листівкам про роздачу тисячі гривень, які активно поширюють Кіровоградом його опоненти.

Дізнавшись, що стали жертвами чорних політтехнологій, люди ледь не плакали. Більше того, переконані, ті, хто стоять за дискредитацією Стрижакова, мають відповісти по закону.

– Я у таку спеку прийшла сюди і дізналася, що все це брехня, все це бруд, направлений такими ж брудними людьми проти Артема Олеговича. І жертвами стали такі літні, хворі люди, як я. Покидьки, які це зробили, принизили і образили мене до глибини душі. Вони мають за це відповісти, – обурювалася 70-річна пенсіонерка Галина Приймак.

Крім того, люди скаржаться, що оголошення про тисячу гривень опоненти Стрижакова розклеюють прямо на парканах їхніх будинків, на вікнах, автомобілях і навіть на дитячих майданчиках, завдаючи шкоди майну.

– Вкладаючи великий фінансовий ресурс, мої опоненти продовжують цілеспрямовано дискредитувати мене, поширюючи чутки про депутатську тисячу. Це і ролик відверто сепаратистського характеру, який у нашому регіоні розкручується виключно на сайтах, підконтрольних Табалову («Рідний Кіровоград», «Гречка»), і десятки тисяч дешевих безглуздих оголошень, якими засмітили все місто, – прокоментував на своїй сторінці в Facebook Артем Стрижаков. — За тими даними, які мені вдалося з'ясувати, тільки на одному центральному ресурсі розміщення цього провокаційного ролика обійшлося приблизно в 7 тисяч доларів! Упевнений, краще робити користь місту, так буде, як мінімум, чесно по відношенню до його жителів. Розумні люди розуміють, звідки ростуть ноги цих провокацій.

Як уже неодноразово повідомляла «КП», невідомі поширюють Кіровоградом листівки про те, що депутат Верховної ради Сергій Ларін і депутат Кіровоградської міськради Артем Стрижаков роздають соціально незахищеним жителям обласного центру по тисячі гривень.

Сам депутат міської ради вже звернувся з цього приводу до правоохоронних органів, аби ті встановили, хто стоїть за систематичною дискредитацією його імені.
e-max.it: your social media marketing partner