«Теплоенергетик» не знає, коли відновить повноцінне водопостачання на Новому

,

Жителі селища Нового поскаржилися «КП» на хронічні відключення води вдень протягом місяця. Люди кажуть, надворі спека, а в крані сухо. Таке ставлення до себе називають знущанням і запитують, скільки ще воно триватиме?

–Сил уже немає постійно носитися з баклажками. Цілий день немає води – даютьтільки вранці до 9:00 і ввечері до 24:00. Вимикають, коли хочуть! Нам почепили оголошення на під’їзді про тимчасове вимкнення води з 7 травня з технічних причин. Але коли це «тимчасове» відключення закінчиться – повідомити не потрудилися! – говорить жителька Нового Олена.

На підприємстві-постачальнику тим часом пояснюють: одна зі свердловин вийшла з ладу, а от коли відновлять регулярну подачу води – самі не знають.

– На селищі Новому всього чотири свердловини. Одна з них вийшла з ладу і не працює вже тижнів зо два. Нині активно шукаємо підрядника, який би нам пробив свердловину. На жаль, поки не знайшли, бо для нього одна свердловина – це дуже маленький обсяг роботи, не вигідно, – коментує генеральний директор КП «Теплоенергетик» Сергій Кравченко.
e-max.it: your social media marketing partner