Шубіна: Гроші за пивні намети у Кіровограді йдуть «ліваком»

,

Міський бюджет не отримує грошей за пивні намети, встановлені у Кіровограді, а прибуток від них іде «наліво», заявила, зателефонувавши у прямий ефір ток-шоу «МИ» на каналі Кіровоград, відомий підприємець Людмила Шубіна.

–Васильченко (заступник міського голови, – ред.) так бадьоро розповідав, як у місті все буде гарно і правильно, а результат маємо дуже плачевний. Я кожен день їжджу містом і бачу цей жах: порвані намети різних кольорів і розмірів, незрозумілі столи на вулицях. У Кіровограді влади немає. Містом ніхто не займається. Смішно слухати, що влада не може визначити умови для підприємців, які хочуть займатися літньою торгівлею. Вони обов’язково повинні платити за те, що користуються землею міста, – вважає Людмила Шубіна.

На виправдання заступника мера Сергія Васильченка про те, що влада не має підстав вимагати із підприємців сплачувати кошти до міського бюджету за розміщення наметів, Шубіна відповідає: все це казки, гроші за намети йдуть «ліваком».

Активістка каже, якщо влада не має законних підстав відмовляти підприємцям у розміщенні наметів, у такому разі вона, як підприємець, напише відповідну заяву і поставить пивний намет прямо перед міськвиконкомом.

– Це Васильченко винен у тому, що перетворив місто на помийну яму. Стрижаков намагається боротися, його повинні підтримати всі депутати і заборонити владі чинити­ беззаконня, – вважає Шубіна.

Натомість Васильченко у відповідь заявив, що Шубіна неправильно трактує те, що відбувається в Кіровограді.

– Шубіна їздить паралельним світом, де все чорне, – сказав заступник мера і аргументував свою позицію щодо пивних наметів у Кіровограді порівнянням.

– У Києві ситуація у рази гірша, – зазначив він.

До речі, на згаданий ефір команда ток-шоу «МИ» запрошувала і 75-річного в.о.міського голови, секретаря міськради Івана Марковського, однак той проігнорував його.
e-max.it: your social media marketing partner