Стрижаков допоміг майже двом тисячам кіровоградців подати документи на субсидію

,

Приймальня депутата Кіровоградської міської ради Артема Стрижакова допомогла майже двом тисячам жителів обласного центру підготувати документи на отримання субсидії. Люди зізнаються, якби не помічники депутата, самі б із заповненням заяви навряд чи впоралися б.

– Упродовж місяця до приймальної звернулися близько двох тисяч кіровоградців із тим, щоб допомогти їм оформити належним чином документи на отримання субсидії. В основному це літні люди. Для них заповнення заяв стало справжнім випробуванням. Але мої помічники допомогли кожному, хто до нас звернувся, – говорить Стрижаков.
Утім, за його словами, до приймальної люди приходили не лише з приводу субсидій. Чимало звернень було із комунальних питань, з питань бездіяльності міської влади, а також повернення банківських вкладів.

– Проблем у людей сьогодні дуже багато. Намагаємося допомогти кожному. Консультуємо, звертаємося до високопосадовців… На жаль, вирішення доброї частини питань блокується через бюрократію і байдужість чиновників. Пробити цю стіну надзвичайно складно, але тим не менш ми робимо все від нас залежне, – зауважує депутат міської ради.

– Хочу подякувати Артему Олеговичу за його увагу і допомогу пенсіонерам. Я прийшла до приймальної, щоб мені допомогли заповнити документи на субсидію. Потім ще зверталася з особистого питання. І в першому, і в другому випадку отримала кваліфіковану консультацію, – розповідає кіровоградка Ольга Валентинівна.

Нагадаємо, приймальня депутата Артема Стрижакова знаходиться у самому центрі Кіровограда за адресою: вулиця Дворцова, 27/25. Час роботи – з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 19:00. Довідки за телефонами: 27-99-01, (095)601-90-01.

e-max.it: your social media marketing partner