Марковський знову заставив Ковалівський парк «пивнушками»

,

Ковалівський парк в обласному центрі, де в теплу пору року особливо людно, уже другий рік поспіль міська влада «облаштовує» пивними наметами. Батьки такій картині не раді, але вдіяти нічого не можуть. Кажуть, попри скарги і невдоволення, їхні діти все одно вимушені бачити, як випивають дорослі.

– Я з сином щодня аж до самого вечора гуляю в парку. Він тут дуже любить поводити час, бо є гойдалки. Але коли я побачила «пивнушки», – у мене був шок. Надвечір тут збираються люди певного контингенту і фактично на очах у дітей випивають. І слава Богу, коли все проходить спокійно, – коментує молода мама Тетяна.

Нагадаємо, «КП» неодноразово піднімала тему пивних наметів у Кіровограді, але міська влада не реагує. Журналістів і громадськість в.о.мера, секретар міськради Іван Марковський та його підлеглі запевняють у тому, що питання розміщення «пивнушок» під особливим контролем, а насправді відбувається зворотне – щодня кількість розливайок збільшується. Крім Ковалівського парку, пивні намети з’явилися на Набережній та в інших місцях обласного центру.
e-max.it: your social media marketing partner