Андрєєв заявляє, що його не брали на хабарі

,

Днями Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що першого заступника голови Шевченківської РДА Києва Віктора Андрєєва та першого заступника директора комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Шевченківського району Києва» Петра Романюка  затримали за корупцію. Мовляв, посадовці вимагали від працівника іншого комунального підприємства хабара. Однак, як з’ясували наші колеги – журналісти Кіровоградського інтернет телебачення, – Андрєєва ніхто не затримував, і сидить він зараз не за гратами, а в своєму кабінеті.

– Дійсно, епізод із хабарем у Шевченківському районі Києва був, але я до цього стосунку не маю. Затримали співробітника одного з комунальних підприємств, котрий дійсно отримав хабар, і начальницю нашого житлового відділу, яка отримала частину цих коштів. Мене ж залучили у якості свідка оскільки мова йде про виділення службового житла, що є в зоні моєї відповідальності. Я до глибокої ночі давав свідчення, вже збирався додому, як заступник начальника відділу мені показує на планшеті сторінку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова і каже: подивися, він написав, що крупний чиновник київської адміністрації затриманий за хабар, тому ми ніяк не можемо тебе відпустити, – розповідає, як усе відбувалося Андрєєв.

Чиновник зауважує, сам є людиною неконфліктною, тому погодився переночувати в ізоляторі, а вранці покинув відділок.

– Просто слідство вважало, що я організатор цієї справи, але слава Богу розібралися, – додає Андрєєв.

Нагадаємо, Віктор Андрєєв свого часу обіймав посаду заступника мера Кіровограда з питань житлово-комунального господарства, а Петро Романюк був головою Ленінської районної в місті Кіровограді ради. Обидва згодом перебралися­ до столиці.
e-max.it: your social media marketing partner