У червні обиратимуть ректора педуніверситету

,

Перший етап виборів ректора Кіровоградського педуніверситету імені Винниченка відбудеться 16 червня. Уже проходять обрання виборних представників з числа студентів. Хто балотується, окрім чинного виконуючого обов’язків ректора Олега Семенюка, поки що невідомо.

– Хто балотується ще, окрім мене, – знає тільки Міністерство, – говорить Олег Семенюк. – Претенденти подають документи вже два місяці. До 30 травня буде відомо, хто ще хоче бути ректором. Особисто я готовий ще керувати університетом, подав документи, колектив знає, я їм повідомив про це. А там подивимося, як воно буде. Прогнозів поки ніяких у мене немає, оскільки в країні їх зараз ніхто не робить.

Як повідомляється на сайті університету, у виборах ректора прийматимуть участь усі наукові, науково-педагогічні, педагогічні працівники університету та виборні представники з числа інших категорій працівників та виборні представники з числа студентів. Окрім того, голосувати будуть і ті, хто навчаються в аспірантурі та докторантурі університету.
e-max.it: your social media marketing partner