У мережі з’явилася чергова фікція на Ларіна і Стрижакова

,

Політичні опоненти продовжують дискредитувати екс-очільника Кіровоградщини, а нині нардепа Сергія Ларіна та депутата Кіровоградської міської ради Артема Стрижакова. У мережі з’явилося відео, на якому нібито від названих депутатів городянам роздають по тисячі гривень із благодійного фонду «Розвиток Кіровоградщини».

Обидва депутати, а також голова правління фонду заявляють, що відео – суцільна фікція.

– Мої помічники зараз готують звернення до СБУ, міліції і прокуратури на предмет цього фіктивного відео. Я вимагаю від правоохоронних органів з’ясувати, хто стоїть за його виготовленням і поширенням. Я також вимагаю встановити осіб, зафіксованих на цьому відео. Вважаю, люди, які систематично дискредитують моє ім’я, повинні відповісти по закону, – заявив у коментарі «КП» депутат міськради Стрижаков.

– Насамперед хочу заявити, що благодійний фонд «Розвиток Кіровоградщини» не має жодного стосунку до роздачі цих грошей. Якщо ми і надаємо допомогу громадянам, то це відбувається відповідно до законодавства – соціально-незахищена особа подає нам необхідний пакет документів, його розглядають і лише після цього приймається рішення про призначення допомоги та її розмір. У конвертах на дому ми нікому нічого не роздаємо! – наголосила голова правління фонду Ольга Шелест і зауважила, що упродовж року робота «Розвиток Кіровоградщини» цілеспрямовано блокувалася. – Те, що відбувається сьогодні, – чергове замовлення неспроможних політиків, покликане дискредитувати фонд.

Нагадаємо, уніч на 9 травня невідомі розповсюдили фейкові листівки – привітання Ларіна і Стрижакова з Днем Перемоги.

Коментуючи це, Ларін заявив, що використати святий для українців день для політичного бруду могли лише останні покидьки.
e-max.it: your social media marketing partner