Коваленко поїде до Міноборони домовлятися про добудову в Кіровограді будинку для військових

,

Голова ОДА Сергій Кузьменко делегує свого заступника Сергія Коваленка до Міністерства оборони, аби вирішити питання з добудовою багатоповерхівки на вулиці Попова у Кіровограді, у якій планується надати квартири військовим.

– Міністерство оборони України готове прийняти наших фахівців, аби обговорити питання добудови будинку на вулиці Попова, 16/17, в якому мають поселитися 70 сімей військовослужбовців. Треба обговорити інфляційні зміни, узгодити кошторис проекту, визначитися щодо додаткових коштів і нарешті перейти від слів до справи. Добудувати будинок необхідно у найкоротші терміни, – заявив голова ОДА Сергій Кузьменко.

Крім того, очільник області доручив Коваленку обговорити питання зведення ще двох будинків поряд із недобудовою на Попова.

– Поряд із недобудовою закладений фундамент для будинку на 100 квартир, а біля нього є ділянка для зведення ще одного будинку на 120 квартир. Це житло потребують військовослужбовці і їхні сім’ї. Ми маємо заручитися підтримкою Міністерства оборони і побудувати багатоповерхівки, – наголосив Кузьменко.
e-max.it: your social media marketing partner