У Кіровограді змагалися стрітворкаутери

,

На спортивному майданчику на Набережній у Кіровограді відбулися змагання хлопців і дівчат, які захоплюються сучасним видом вуличного спорту – стрітворкаутом, у суботу, 16 травня.

Заради перемоги юні спортсмени, серед яких найменшому 12 років, більше години підтягувалися і віджималися, демонструючи силу і вправність.

Організували змагання Кіровоградський молодіжний рух «StreetWorkout», Свято-Успенський духовно-просвітницький центр, зразковий хореографічний колектив «Аеліта» і депутат міської ради Артем Стрижаков.

– Турнір пройшов на «ура»! У конкурсі взяли участь кількадесят стрітворкаутерів різного віку – від 12 і фактично до 30. Спортсмени змагалися в армреслігну, віджималися на брусках та підтягувалися на турніку з додатковою вагою. Усі – молодці! Показали достойний рівень! – коментує суддя змагань і лідер молодіжного  руху «StreetWorkout» Сергій Дишловий.

– На таких змаганнях хлопці і дівчата не лише проявляють свою силу, волю, витривалість, наполегливість, а й вчаться перемагати і не лише у спортивних конкурсах, а й по життю. Таку молодь треба підтримувати, нею потрібно пишатися! – упевнений Артем Стрижаков, який уже кілька років поспіль підтримує спортсменів.


e-max.it: your social media marketing partner